zaterdag 25 februari 2017

n a a n b r o o d






































Zo lekker en gemakkelijk: naanbrood. En het is een fijne basis voor alle mogelijke variaties in hapjes. Ik vond op Pauline's keuken een goed recept:
voor 8 stuks:
400 gr zelfrijzend bakmeel
300 gr volle yoghurt
7 gr zout. 
Kneden tot het een  soepel deeg is dat enigszins plakkerig aanvoelt. In 8 stukjes verdelen en deze uitrollen op een met olie ingevet keukenblad of op bakpapier. Lapje in de  (zeer) hete grillpan en dan wel ingesmeerd met een kwastje met kruidenolie, bijvoorbeeld olijfolie met uitgeperste knoflook en  za'atar. Aan beide zijden 2 tot 3 minuten tot goudbruin bakken. 
Als ze klaar zijn kun je ze met van alles bedekken. Kijk op de foto's voor inspiratie.  Kijk voor meer lekkere recepten op http://uitpaulineskeuken.nl.
De foto's komen van http://frame.bloglovin.com/

Geen opmerkingen: